На основі курчати

Високоякісний тваринний білок з курки.

Вміст білка в їжі тільки дає недостатнє уявлення про наявність амінокислот в їжі. По-перше, засвоєння білків може відрізнятися. Рослинні білки в цілому менш засвоювані, ніж білки тваринного походження. Дешевий напівфабрикат тваринного походження містить велику кількість сполучної тканини і в меншій мірі засвоюваний, ніж високоякісні тварини інгредієнти.

Крім засвоюваності, біологічна цінність білків є дуже важливим параметром, який відображає амінокислотний склад їжі. Біологічне значення розраховується шляхом порівняння рівня кожної важливої ​​амінокислоти в їжі з його концентрацією в організмі тварини.

Білки з високою біологічною цінністю доставляють всі незамінні амінокислоти в потрібних пропорціях. Яйця і птиця мають високу біологічну цінність. Ось чому продукція Хуссе супер премиум містить багато домашньої птиці і яєць.

Scroll